Lite bilder på dom små är det nog dags för.

Här kommer nu en del bilder från 2 veckor till idag den 14 maj, vissa har jag koll på men inte alla. Hannarna 2 och 3 är väldigt lika på bild, men hanne 3 är betydligt större men det syns inte på bild.

Saik och Hanne 1
Tik 3
Tik 2 Hanne 2 Hanne 4
Tik 1
Tik 2
Hanne 1
Hanne 4
Hanne 3
Hanne 1 och hanne 2
Tik 3
2 veckor
Tik 2 och hanne 4

2 svar på ”Lite bilder på dom små är det nog dags för.

  1. Hej! Jag heter Maria Persson och bor i Bredsel. Jag har haft cairnterrier sen början på 80 talet. 2011 omkom min bästa kompis Viveca Grankvist som hade Igloos kennel cairnterrier uppfödning. Vi har nu en 10 årig cairntjej och har börjat prata om att skaffa en valp. Jag har alltid tyckt att border har verkat trevliga Viveka hade border några år hon hette Flisan. Jag och min man är pensionärer jag är 60 år och sjukpensionäefter efter en trafikolycka och min man är 72 år. Vi bor i eget hus och gillar att vara ute i naturen våra hundar har alltid fått vara med oss vad än vi har gjort.

  2. Hej Maria
    Denna kull är fullbokad för länge sedan, men om det inte är allt för bråttom så kommer det en kull till här nästa vår.
    Men har du epost så skicka din adress så kan jag hjälpa dig om lite tips om valp om du vill ha lite tidigare.
    Mvh Märit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.