Vilda Har valpat

Nu har Vilda fått sina valpar, lite dramatiskt blev det men slutet gott allting gott.

2019-02-20 Kom det 6 hannar och 2 tikar så med andra ord så blev det en jätte kull. Lite roligt med en stor kull, för sista tiden så har jag inte fått så stora kullar. sen är det exakt 20 år sedan jag fick min senaste 8 kull som jag där behöll en tik, min älskade Tequila Sunrise.

Kanske det är en liten vink till mig att eventuella behålla en tik nu också?????

Inte särskilt mycket att skriva om dom små men en liten bild på dom med sin stolta fader Oden ( Blewecourt Sovereign som i år blev BÄSTA VILTSPÅR hund )

Jag lyckades inte få med alla 8 en ligger nog under hela gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.