Mer info om den kommande kombinationen

Parningen genomförd 20160113

Som jag skrivit tidigare så kommer det med stor sannolikhet bli valpar i mitten på mars.

Så lite mer ingående info om Bitzi och Bronzo kommer nu här.

Lappstintans Hide And Bitch ( Bitzi) har trots sina unga år varit och visat sina framtassar, har ett flertal placeringar samt ex och ck.

BIMVALP på Årets border 2014 placerade sig som 4:e bästa juniortik på Världsutställningen i Helsingfors 2014 blott 9 månader gammal.

Hon har hunnit med att ta sitt finska jaktgrytchampionat i Finland samt visat fina anlag för jakt ovan jord.

För övrigt är Bitzi en liten tik 32 cm hög 42 cm i bröstomfång och väger ca 6,5 kg Hon härstammar från min fina tiklinje efter Tequila Sunrise så 4 generationer tikar som är jaktchampion.

Markuliś Bronze Bullet är en hanne förutom sina fina meriter från utställning och skogen,Han är C.I.B SE uch,FI uch No uch, J samt sist men inte minst Finskjaktgrytchampion

Har även jagat praktiskt både räv samt framförallt grävling har även jagat ovan jord samt används i eftersök på klövvilt med mycket bra resultat.

Bronzo är en trevlig hund med ett hjärta av guld, lite till det större hållet men inte på något vis stor och grov. Har stor jaktlust samt lämpligt med skärpa precis som en bra jakthund ska vara.  Ägare till Bronzo är Stefan Bergdahl Älvsbyn. Kontakta även honom för mer info 0706948477 eller  Markuliś kennel Mari Lindström

Bronzo

bronzon2013              bronze3huvud    20151011_143255 (1)

 

 

 

Bronzo

 

 

 

 

 

 

 

Bitzi med jaktkompis Chips

DSC_0102

DSC_0064

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.