3 Veckor nu och har flyttat

Nu har dom små kommit på benen och behöver lite mera yta, så flytten rörde sig om ca 10 meter.

De har bara fått en större hage  och varefter dom blir äldre kan dom även få gå ut.

Det var inget större rus i nya rummet men det är inte länge till dom tar köket i besittning. Vi har även fått smaka på något väldigt gott i en liten burk samt en tub där det inte alls var särskilt gott oj vad vi spottade och fnyste. Det var lite taskigt av matte Märra att lura oss att först få det goda. Lite bilder på flytten. ska försöka mig på några enskilda bilder här i slutet av veckan                                                   DSC_0046

DSC_0043

DSC_0041

DSC_0042

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.