2010-05-25
Dags för en uppdatering av en hel del.

Föregående helg var det utställning i Piteå, inga lysande resultat kan man väl säga, Tootsi och Loa släta 1:or, samt att jag glömde hämta ut Tootsis kritik.
Jag var ju lite stressad kan man väl säga för finska proven i Uleborg väntade. Hade fått tillfälle att hjälpa mina vänner Lennart och Mia (Bjärvarnas kennel) att ta med Nappe för att köra B-prov. Min egen Tootsi skulle också starta samt Disas Nisse.
Den sist nämnda var ju ett säkert kort, men övriga 2 var inte så självklara.

Lite träning i tomgryt sent på kvällen höjde ju våra förväntningar något.
Tidigt söndag morron (ca 25gr varmt) får vi startordningen, Tootsi 2 Nappe 4 samt Nisse 7. Alla 3 fixade tomgrytsrevideringen så då får dom starta på räv. Tootsi tyckte att jag var ju in där för ett litet tag sen och det fanns ju inget att jaga där så varför ödsla energi på att springa runt till ingen nytta, med andra ord hon gick inte in så jag bröt provet.

Nappe skötte sig utmärkt på rävarbetet, men efter en ganska ofullständig tomrevidering så sänktes poängen till B 40, men det räcker ju, gissa om jag var glad.

Nisse däremot gick för full hals och lyckades skrapa ihop B42,  samt att han lyckades med att bli SE Champion dagen innan.  Bra jobbat! Det var en hel lyckad helg för en Kennel En´Båårdiz.

Ett svar på ”

  1. Säger bara en sak TUSEN TACK för att du ställde upp & tog Nappe med dig….
    Många kramar Mia & Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.